DubsUnited

Házhozszállítás akár MÁSNAPRA!
21 900 Ft felett INGYENESEN!
Házhoszállítás utánvétellel: 2 480 Ft
Előre utalással: 1990 Ft
További információk a szállításról!
A kosarad jelenleg üres.
Kosár megtekintésePénztár
Keresés
Infoline: (+36-70) 222-44-77 (H-V 8–21)
AkciókÚj cuccok

Kategóriák

Jogi Információk

A Dubsunited.com weboldal a szerzői jog védelme alatt áll valamint a Dubsunited bejegyzett védjegy oltalom alatt álló márkanév. Az ezzel kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az oldal üzemeltetője jogosult. Az üzemeltető fenntartja a jogot a weboldal minden részének terjesztésére és másolására.

 

Tilos a weboldal egészének vagy részeinek feldolgozása, reprodukálása, átruházása, terjesztése és értékesítése a www.dubsunited.com oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, beleértve a tartalmi szöveges részeket, képeket, kép részeket, videókat, videó részeket, grafikákat, grafika részeket, szerkezetet, programokat, eljárásokat. A www.dubsunited.com weboldalon található információkat írásbeli hozzájárulás esetén is csak megfelelő és egyértelmű hivatkozással, eredeti tartalommal lehet átvenni.

 

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weboldalon található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa, továbbá nem vállalja a felelősséget az ott történő elírásokért.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér,úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

Azzal, hogy belép a www.dubsunited.com weboldalra, az olvasó elfogadja az itt leírt összes feltételt, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó az oldalon. Az üzemeltető tájékoztatja olvasóit, hogy a weboldal több szolgáltatásához bejelentkezés szükséges, amihez előzetesen regisztrálni kell. A regisztráció e-mail címhez kötött, és akár személyes adatok megadására is szükség lehet. Az üzemeltető ezeket az adatokat kizárólag az adott szolgáltatáshoz vagy a felhasználó eléréséhez használja fel. A személyes adatok a felhasználó engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

A www.dubsunited.com weboldalt az olvasók kizárólag saját felelősségükre használhatják.

 

Jogosulatlan felhasználás a magyar jog előírásai alapján következményeket von maga után.

 

A www.dubsunited.com üzemeltetője követelheti e feltételek megsértése esetén a kár megtérítését. Amennyiben a jogsértővel a www.dubsunited.com üzemeltetője békésen nem tud megegyezni, a peres ügyben a Fővárosi Bíróság illetékes.