DubsUnited

Házhozszállítás akár MÁSNAPRA!
21 900 Ft felett INGYENESEN!
Házhoszállítás utánvétellel: 2 480 Ft
Előre utalással: 1990 Ft
További információk a szállításról!
A kosarad jelenleg üres.
Kosár megtekintésePénztár
Keresés
Infoline: (+36-70) 222-44-77 (H-V 8–21)
AkciókÚj cuccok

Kategóriák

Szállítás

FIGYELEM!

A megnövekedett rendelések száma miatt a szállítási idő 5-7 munkanap is lehet!Ha fontos, hogy hamar megkapd a csomagot akkor hívd a Dubsunited infó vonalát (+36702224477) és megpróbáljuk a lehető leghamarabb eljuttatni a rendelésed!

A rendelt áruk kiszállítását az GLS futárszolgálata látja el. 


A cég felkeresi vásárlót, és próbálja a csomagot személyesen kézbesíteni. Sikertelen megkeresés után telefonon keresi a címzettet az újbóli kézbesítés időpontjáról

A szállítási díj 21 900 forintos rendelés felett INGYENES!

Ha 25 000 forint alatti a kért áru(k) értéke, akkor előre utalás esetén 1990 forint, utánvétellel 2480Ft forint megrendelt csomag szállításának díja. A kiszállítás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.30-ig történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen aláírásával igazolja. Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Felhívjuk figyelmét, hogy webáruházunk fenntartja a jogot a feladott, de át nem vett csomagok postaköltségének megrendelőre való átterhelésére. Az rendeléskor elfogadott ÁSZF-el hatályossá válik a rendelkezés.